Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Μυτιληνη - Μυτιλήνη: Διαρροή λαδιών στο λιμάνι από πλοίο της Frontex : Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης.

Σεισμοσ Μυτιληνη - Μυτιλήνη: Διαρροή λαδιών στο λιμάνι από πλοίο της Frontex : Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης.. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον θαλάσσιο χώρο 64 χλμ βορειοδυτικά της μυτιλήνης. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης.

Κορονοϊός: Κρίσιμος ο Φεβρουάριος - Τα δεδομένα και η ...
Κορονοϊός: Κρίσιμος ο Φεβρουάριος - Τα δεδομένα και η ... from images32.inewsgr.com
Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη:

Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη.

Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Η σεισμική ένταση με μικρό εστιακό βάθος, μόλις 10 χιλιόμετρα έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της μονής βατοπεδίου, εφραίμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό.

Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Weather forecast mitilini, greece ▸. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr.

Σεισμός στη Μυτιλήνη: 3,5 Ρίχτερ χτύπησαν το νησί - Στα 5 ...
Σεισμός στη Μυτιλήνη: 3,5 Ρίχτερ χτύπησαν το νησί - Στα 5 ... from www.newsit.gr
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της μονής βατοπεδίου, εφραίμ.

Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη.

Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Weather forecast mitilini, greece ▸.

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΠΡΩΙ ΜΕΓ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΓ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ - YouTube
"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΠΡΩΙ ΜΕΓ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΓ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ - YouTube from i.ytimg.com
Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον θαλάσσιο χώρο 64 χλμ βορειοδυτικά της μυτιλήνης. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Weather forecast mitilini, greece ▸. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης.

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό.

Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Η σεισμική ένταση με μικρό εστιακό βάθος, μόλις 10 χιλιόμετρα έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον θαλάσσιο χώρο 64 χλμ βορειοδυτικά της μυτιλήνης. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη.

5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβουιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα σεισμοσ. Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας.